C. Ronaldo: "Man United" – mano šeima

Geriausias pasaulio futbolininkas Cristiano Ronaldo apibūdino „Manchester United“ kaip savo šeimą, tačiau taip pat pareiškė, jog Madrido „Real“ palikti neketina.

Pastaruoju metu vis labiau netyla kalbos, kad portugalas trokšta sugrįžti į „Old Trafford“, kur, prieš rekordinį perėjimą į „Los Galacticos“, praleido šešis sezonus.

Madrido klubas ateinančią vasarą savo lyderio paleisti nenori, o pats Ronaldo taip pat nežada išvykti nepagerinęs visų laikų įmuštų įvarčių „Real“ ekipoje rekordo. „Raudonųjų velnių“ sirgaliai, tuo tarpu, laukia puolėjo sugrįžimo labiau už viską. Praėjusios savaitės rungtynėse tarp „Real“ bei „Villarreal“ šie sugalvojo virš stadiono praskrieti lėktuvu, kuris tempė užrašą, maldaujantį sugrįžti Ronaldo namo.

„Esu labai sujaudintas, kad jie vis dar taip gerai apie mane galvoja, bet čia esu tikrai laimingas,“ portugalas kalbėjo laikraščiui Marca.

„Visada sakiau, kad Mančesteryje turiu šeimą, tačiau dabar aš laimingas ir noriu pasilikti.“

Cristiano Ronaldo sutartis baigs galioti 2018-ųjų vasarą, o iki šiol per 256 rungtynes jis yra pelnęs 266 įvarčius. Visų laikų rekordas priklauso Rauliui, kuris per 16 klube praleistų metų varžovų vartininkus nuginklavo 323 kartus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...