C. Ronaldo įvardijo pagrindinį skirtumą tarp savęs ir L. Messi

Antrąjį sezoną Turino "Juventus" komandoje pradedantis Cristiano Ronaldo vėl prisiminė konkurenciją su Lioneliu Messi.

Šių dviejų futbolininkų palyginimai yra bene dažniausiai diskutuojama tema futbolo sirgalių gretose. Paklausas apie pagrindinį skirtumą tarp savęs ir argentiniečio, C. Ronaldo įvardijo laimėtus titulus įvairiose komandose.

"Skirtumas tarp manęs ir Messi yra tas, kad aš žaidžiau įvairiose komandose ir su jomis laimėjau Čempionų lygos titulus", – pareiškė portugalas.

"Aš buvau tapęs rezultatyviausiu Čempionų lygos žaidėju šešis metus iš eilės. Čempionų lygoje yra ne daug žaidėjų, kurie būtų laimėję šį turnyrą penkis kartus, kaip tą padariau aš. Aš jau tapatinu šį turnyrą su savimi", – tęsė C. Ronaldo.

Visgi netrukus "Juventus" puolėjas pagyrė ir patį argentinietį: "Jis yra puikus žaidėjas, kuris bus atsimenamas ne tik dėl laimėtų "Ballon d'Or" apdovanojimų, bet ir dėl to, kad tobulėjo metus iš metų, kaip ir aš.

Kiekvieną rytą atsibusdavau su mintimi, kad turiu treniruotis ir pasiekti kažką daugiau, o ne tik džiaugtis uždirbtais pinigais. Ačiū Dievui, kad man netrūksta pinigų ir galiu dirbti ties tuo, kad įsirašyčiau į futbolo istoriją."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...