C. Ranieri apie savavališką A. Kamara sprendimą: "Aš norėjau jį užmušti"

Dėl išlikimo Anglijos "Premier" lygoje šį sezoną kovojanti Londono "Fulham" komanda dėl savanaudiško Aboubakaro Kamara elgesio vos neprarado itin svarbių taškų, tačiau vėlyvas Aleksandro Mitrovičiaus įvartis išgelbėjo ir prancūzą, ir visą komandą.

Šeštadienį "Fulham" minimaliu skirtumu palaužė "Huddersfield" ir pakilo į 18-ąją poziciją. 81-ąją minutę "Fulham" mušė 11 metrų baudinį, tačiau jis nebuvo tikslas, tiesa, 91-ąją minutę dramatiškai šeimininkus į pergalę atvedė A. Mitrovičius.

A. Mitrovičius galėjo įmušti ir anksčiau, tačiau būtent iš jo buvo atimta teisė mušti 11 metrų baudinį, nors jis ir yra pirmasis pasirinkimas komandoje.

Šios atsakomybės nusprendė imtis 23-ejų metų A. Kamara, tačiau šio žaidėjo per didelis pasitikėjimas vos nekainavo prarastų taškų. Puolėjas neįmušė 11 metrų baudinio ir už tai sulaukė itin griežtos komandos trenerio Claudio Ranieri reakcijos.

"Aš norėjau jį užmušti", - į klausimą, kokia jo reakcija buvo po to, kai A. Kamara pramušė 11 metrų baudinį atsakė C. Ranieri.

"Tai nėra normalu, kai žaidėjas pasiima kamuolį tik dėl to, kad mušė 11 metrų baudinį prieš "Manchester United". Tai jis darė tik dėl to, kad aikštėje nebuvo Mitrovičiaus. Jis yra tas žmogus, kuris turi mušti.

Kamara parodė nepagarbą man, klubui, komandos draugams ir visiems žiūrovams stadione. Aš kalbėjau su juo ir pasakiau, kad tai, kas jis daro yra neteisinga", - savo pasipiktinimo neslėpė C. Ranieri.

A. Mitrovičius šią situaciją aiškino kiek ramiau: "Mes turėjome trumpą pokalbį, kurio metu pasakiau, kad mušti baudinius yra mano darbas. Jis to paties nemanė, tačiau aš vis tiek gerbiu jo sprendimą. Praeityje esu padaręs tą patį.

Neturiu jokių problemų dėl to – jis neįmušė ir tai yra dalis futbolo. Jis pakeitė rungtynes, kai pasirodė aikštėje antrajame kėlinyje."

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...