C. Hudsonas-Odoi atskleidė, kodėl nusprendė likti "Chelsea" gretose

Vienas didžiausių Londono "Chelsea" talentų Callumas Hudsonas-Odoi rugsėjo mėnesį padėjo parašą po nauja sutartimi, nepaisant to, kad 19-mečio anglo paslaugomis itin domėjosi Miuncheno "Bayern".

Krašto puolėjas atskleidė, kad apsispręsti likti "aristokratų" gretose jam padėjo vienintelis pokalbis su Franku Lampardu. Futbolininkas taip pat tikina, kad nesigaili dėl priimto sprendimo.

"Užteko vieno pokalbio su treneriu. Negaliu tiksliai atsiminti, ką man sakė Lampardas, bet jis tiesiog parodė pasitikėjimą manimi. Jis taip pat sakė, kad privalau sunkiai dirbti ir pasitikėti savo jėgomis.

Treneris parodė, kad nori manęs savo komandoje. Būtent tai ir norėjau išgirsti. Man, kaip futbolininkui, labai svarbu, jog treneris pasitikėtų manimi. Labai džiaugiausi dėl Lampardo atėjimo į komandą, kadangi žinojau, kad jaunimas gaus daugiau šansų pasireikšti.

Nuo pat sutarties pasirašymo kartoju, kad priėmiau tinkamą sprendimą. Šiame klube praleidau visą savo gyvenimą ir labai jį myliu", - bendraudamas su žurnalistais kalbėjo C. Hudsonas-Odoi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...