C. Fabregasas: aš myliu Mourinho

Londono "Chelsea" saugas Cescas Fabregasas atskleidė, būsimųjų jo varžovų FA taurės finale treneris Jose Mourinho paliko vieną giliausių įspaudų jo karjeroje.

Dabar "Manchester United" vadovaujantis portugalas buvo tas žmogus, kuris ispaną sugrąžino atgal į "Premier" lygą, kuomet 2014-aisiais jis už 27 mln. svarų sterlingų paliko "Barcelona".

Tiesa, nors Fabregasas su Mourinho palaikė šiltus santykius, tai jam būsimos varžovų taktikos atspėti nepadės.

"Ne, ypač pastaruosius dvejus metus - mes prieš juos žaidėme daug rungtynių ir jis sistemą keitė daug kartų", - kalbėjo "Chelsea" saugas. "Esu tikras, jog šeštadienį jis pakeis ką nors ir vėl."

"Aš jį myliu. Visuomet tai sakau. Esu jam daug skolingas, nes čia atvykau dėl jo, aš visada tai prisiminsiu. Mano pirmaisiais metais čia Arsene'as (Wengeras - red. past.) su manimi elgėsi kaip su sūnumi, bet artimiausias iš visų man buvo Jose. Taip yra dėl to, kaip jis su manimi elgėsi, kaip jis vertė mane jaustis, kaip jis leido nuo pirmosios dienos man būti komandos lyderiu."

"Tai buvo fantastiška visus ketverius metus, kuriuos esu "Chelsea", tai visada išliks su manimi. Tai yra jo dėka. Tarp mūsų įvyko visa istorija - aš atstovavau "Arsenal" ir jo "Chelsea" bei "Barcelona" komandoms, žaidžiau prieš jį, kai jis treniravo Madrido "Real".

"Mes konkuravome, bet tada nusileidome vienas kitam ir pradėjome gerus santykius. Tai yra labai puiku, tačiau tikiuosi, jog tai nebus jo diena ir "Chelsea" galės laimėti."

"Aš "Barcelona" gretose buvau laimingas, tačiau ten buvo žaidėjų, kurie jau rungtyniavo ten daugelį metų prieš mane. Man viskas buvo kitaip, nes aš buvau išvykęs ir jie už mane sumokėjo pinigus. Tai yra sunkiau, nes aš niekada nejaučiau tokios meilės, kokią jautė kiti. Taip pat dėl to, kad jie buvo fantastiški žaidėjai, nesupraskite manęs neteisingai. Kai jis mane čia atsivedė, viduje turėjau daug ugnies. Jei atvirai, metai (kartu su juo - red. past.) buvo fantastiški."

Šį sezoną Fabregasas vis dar išliko svarbiu "aristokratų" komandos nariu bei joje iš viso sužaidė 48 susitikimus. Per juos jis įmušė tris įvarčius ir atliko devynis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...