C. Eriksenas: "Šį kartą sėkmė buvo mano pusėje"

Christianui Eriksenui UEFA Čempionų lygos rungtynėse su "Manchester City" įsimins labiau nei bet kuriam kitam Londono "Tottenham" žaidėjui.

"Tottenham" trečiadienį po tikros dramos Mančesteryje žengė į pusfinalį. "Man City" laimėjo rezultatu 4:3, tačiau "Spurs" futbolininkus tenkino nesėkmė tokiu rezultatu.

Visgi "Spurs" vakaras galėjo baigtis ir tragiškai – per pridėtą laiką "Man City" įmušė penktąjį įvartį, tačiau šis po VAR peržiūros buvo anuliuotas dėl nuošalės. Šis įvartis, galėjęs nulemti "Tottenham" pasitraukimą iš Čempionų lygos, krito po Christiano Erikseno klaidos, kai šis nesėkmingai atidavė perdavimą link savo vartų.

Dano laimei, penktasis įvartis nekrito ir "Tottenham" po dramatiškos kovos žengė tolyn.

"Man pasisekė. Turbūt šiandien esu vienas sėkmingiausių žmonių pasaulyje. Galvojau, kad viskas jau baigta. Kaip bebūtų, tai tikrai buvo linksmos rungtynės", – paskutinių minučių situaciją komentavo C. Eriksenas.

"Šios rungtynės buvo tarsi amerikietiški kalneliai. Mes jiems suteikėme per daug šansų, bet klydo ir jie. Tai tikrai buvo neįprastas mačas.

Dabar vėl galime pradėti giliai kvėpuoti. Bus tikrai įdomu žaisti su "Ajax" ir grįžti į Johano Cruyffo stadioną", – pridūrė saugas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...