C. Eriksenas pasiruošęs palikti "Tottenham" ekipą

UEFA Čempionų lygos finalininkė Londono "Tottenham" ekipa šią vasarą gali netekti vieno iš svarbiausių savo ekipos žaidėjų.

Jau kurį laiką su išvykimu siejamas Christianas Eriksenas užsiminė, jog yra pasiruošęs naujiems iššūkiams savo karjeroje.

27-erių dano paslaugomis aktyviai domisi Madrido "Real" klubas, į kurį persikelti sutiktų ir pats futbolininkas. Tiesa, karališkajam klubui už kūrybingą vidurio saugą tektų pakloti 100 mln. eurų.

"Jaučiu, kad mano karjeroje atėjo momentas, kuomet noriu išbandyti kažką naujo. Jaučiu didžiulę pagarbą "Tottenham" ekipai, bet taip pat turiu pasakyti, jog norėčiau naujų iššūkių.

Tikiuosi, kad viskas išsispręs per vasarą. Toks šiuo metu yra planas. Norėčiau, jog viskas būtų aišku kuo greičiau, tačiau futbole niekada negali žinoti, kas nutiks.

Daug kas priklauso ir nuo Danielio Levy, o taip pat turi atsirasti klubas, kuris manęs nori. Jei taip nenutiks, tuomet sėsime prie derybų stalo dėl naujos sutarties.

Jei man teks išvykti, noriu, kad tai būtų žingsnis į priekį, o perėjimas į Madrido "Real" būtų žingsnis į priekį. Bet tam reikia, jog "Real" vadovai kreiptųsi į "Tottenham" ir norėtų mane įsigyti. Kiek žinau, jie to dar nepadarė.

Tai ganėtinai sudėtinga. Viskas priklauso nuo galimybių. Jei neatsiras pasiūlymų, kodėl nepasilikus "Tottenham" gretose? Tokiu atveju daug kas priklausys nuo kontrakto sąlygų", - bendraudamas su "Ekstra Bladet" sakė C. Eriksenas.

Danijos rinktinės saugas šį sezoną "pentinų" gretose sužaidė 51 rungtynes, pelnė 10 įvarčių bei atliko 17 rezultatyvių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...