Buvęs "Real" prezidentas: "Bale'ui nėra jokių šansų likti klube"

Garethas Bale'as savo karjerą Madrido "Real" klube galimai užbaigė nuo atsarginių suolo stebėdamas komandos pralaimėjimą.

G. Bale'as po dviejų rungtynių pertraukos sekmadienį buvo įtrauktas į registruotų žaidėjų sąrašą, tačiau pralaimėtose rungtynėse prieš "Real Betis" jis taip ir nepasirodė.

Zinedine'as Zidane'as spaudos konferencijoje G. Bale'o situaciją aiškino sakydamas, kad neįsivaizduoja darbo su žaidėjais, kurie neatitinka jo žaidimo braižo.

Nepaisant akivaizdaus Z. Zidane'o nenoro tęsti darbą su G. Bale'u, agentas tvirtina, kad futbolininkas kol kas neturi jokių intencijų apie išvykimą.

Visgi tokio scenarijaus buvęs Madrido "Real" prezidentas Romanas Calderonas negali įsivaizduoti: "Zidane'as nepasitiki juo, o jų santykiai yra visiškoje pabaigos stadijoje. Panašu, kad jam tai buvo paskutinės rungtynes su "Real".

"Praėjusias metais Zidane'as prieš išvykdamas norėjo išlaikyti Cristiano, tačiau jie nusprendė pasilikti Bale'ą.

Neįsivaizduoju, kad Bale'as čia liks ir kitą sezoną, nes jis neturi jokio ryšio nei su treneriu, nei su fanais, kurie apskritai abejoja, ar žaidėjas yra atsidavęs klubui. Tai ir yra didžioji jo problema.

Geriausia būtu jam išvykti, nes jis vis dar gali pasinaudoti kitomis galimybėmis", – pridūrė R. Calderonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...