Buvęs "Man Utd" treneris įvardijo pagrindinę P. Pogba problemą

Ne vienerius metus Serui Alexui Fergosonui "Manchester United" klube asistavęs Rene Meulensteenas įvardijo, kas Pauliui Pogba neleidžia iki galo atsiskleisti "raudonųjų velnių" gretose.

26-erių metų prancūzas šį sezoną fiksuoja įspūdingą statistiką savo pozicijoje – 16 įvarčių ir 11 rezultatyvių perdavimų. Nepaisant to, P. Pogba vis dar sulaukia kritikos iš aplinkinių.

Pasak R. Meulensteeno, P. Pogba "Juventus" klube ir Prancūzijos sostinėje buvo įpratęs žaisti prie aukščiausios klasės saugų, kai tuo metu "Man Utd" klube jam trūksta paramos.

"Jeigu jis nesulaukia pakankamai paramos iš šalia jo esančių žaidėjų, jam sunkiai pavyksta sukontroliuoti žaidimą", – pagrindinę problemą išskyrė olandas.

"Juventus" klube jis šalia turėjo tokius žaidėjus kaip Pirlo, Marchisio ir Vidalį, Prancūzijos rinktinėje – Kante. Žaisdamas su jais jis parodė visai kitokį lygį.

Be to, rungtynių tempas Italijoje ir "Premier" lygoje yra visiškai kitoks. Anglijoje nuolatos vyksta veiksmas, todėl tu turi būti susikoncentravęs tiek pozicinės, tiek ir varžovų atakos metu. 

Jeigu pažiūrėtume į geriausias Pogba rungtynes "Man Utd" klube, jos buvo jam kartu rungtyniaujant su Herrera. Jie puikiai vienas kitą papildo.

Herrera suteikia galimybę Pogbai laisviau veržtis į varžovų baudos aikštelę ir ten atlikti perdavimą. Herrera įneša pusiausvyros į žaidimą. Aš apskritai nemanau, kad esu matęs kitų dviejų saugų, kurie taip papildytų vienas kitą", – kalbėjo R. Meulensteenas.