Buvęs "Man Utd" puolėjas: "Kloppas tapo naujuoju Fergusonu"

"Manchester United" klube su Seru Alexu Fergusonu trumpai dirbęs Dionas Dublinas mano, kad "Liverpool" surado "savo Fergusoną".

50-metis anglas mano, kad Jurgenas Kloppas užima panašią rolę "Liverpool" komandoje, kaip ir buvęs ilgametis "Man Utd" strategas A. Fergusonas, sukūręs tikrą pergalių mašiną "raudonųjų velnių" gretose.

"Jurgenas yra labai panašus į Fergusoną", – teigė D. Dublinas. – Turiu omenyje tai, kad jis vadovauja šiam klubui nuo viršaus iki apačios".

"Jam rūpi, kad akademijoje būtų žaidžiamas toks pat futbolas, kaip ir pagrindinėje komandoje. Jauni žaidėjai, patekę į pirmąją komandą, žino su kuo susidurs ir kokias užduotis turės atlikti.

Prie visa to, jie sutinka patyrusių žaidėjų, kurie yra tikri profesionalai ir mylintys savo darbą. Jaunimui patinka žaisti su jais, jie jaučia jiems pagarbą, kuo tuo pačiu atsako ir pagrindinės komandos žaidėjai.

Tai yra priežastis, kodėl "Liverpool" turi tokį didelį balansą visoje organizacijoje. Jie šiuo momentu atrodo tiesiog nesustabdomai", – pridūrė buvęs futbolininkas.