Buvęs "Man Utd" futbolininkas: M. Rashfordas turėtų išvykti

Buvęs „Manchester United“ ekipos futbolininkas Teddy Sheringhamas yra įsitikinęs, jog „raudonųjų velnių“ talentas Marcusas Rashfordas turėtų išvykti į kitą komandą.

Nuo sausio 22 d., kai komandą papildė Alexis Sanchezas, M. Rashfordas „Premier“ lygoje vos tris rungtynes pradėjo nuo pirmosios minutės. Apskritai, nuo sauso pabaigos futbolininkas žaidė vos 408 minutes Anglijos pirmenybėse.

„Aš dar sezono pradžioje kalbėjau, kad Rashfordas privalo žaisti. Jis turi išmokti kaip turi elgtis aikštėje ir ko neturėtų daryti. Tačiau tu to negali išmokti stebėdamas kitus žaidėjus žaidžiančius.

Man nerūpi, koks geras žaidėjas gali būti, viskas ateina su patirtimi. Jis turi daryti klaidas, turi žaisti kiekvieną savaitę, turi ruoštis kitam sezonui ir sezonui po to.

Bet jei jis neįgauna patirties, tada jis neturi net šanso. Viskas ką jis daro, tai sėdi ir stebi, o po to pats daro klaidas. Jam reikia mokytis dabar, jis yra neįtikėtinas talentas ir jam reikia žaisti pirmoje komandoje kažkur kitur“, - rėžė T. Sheringhamas.