Buvęs "Liverpool" žaidėjas: "Įveikti "Atletico" gali būti sunkiau nei "Barceloną"

Buvęs "Liverpool" klubas žaidėjas Johnas Barnesas mano, kad Jurgeno Kloppo kariaunai gali tekti įdėti daugiau pastangų norint peržengti Madrido "Atletico" komandos barjerą nei praėjusiais metais, kai prieš "Barceloną" buvo panaikintas trijų įvarčių deficitas.

"Liverpool" klubas pirmajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime nusileido "Atletico" ekipai 0:1. Rezultatas nėra tragiškas, tačiau J. Barnesas mano, kad svečiai iš Madrido yra sunkiai pažeidžiami gynyboje.

"Akivaizdu, kad "Atletico" ir "Barcelona" turi du skirtingus žaidimo stilius", – bendraudamas su "Sky Sports" sakė 56-erių metų anglas. – Galima tvirtinti, kad "Barcelona" yra geresnė komanda nei "Atletico", tačiau ne tada, kai žaidimas pasisuka ties gynyba."

"Jiems nėra jokių problemų turėti 20 procentų kamuolio kontrolę ir atsimušinėti gynyboje. Tą būtent geriausiai ir daro Simeone komanda.

"Barcelona" nesėkmė "Anfield" stadione buvo didžiulis šokas, tačiau man atrodo, jog prieš "Atletico" bus dar sunkiau", – pareiškė J. Barnesas.

Atsakomosios "Liverpool" ir "Atletico" rungtynės vyks kovo 11 dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...