Bulgarų treneris: "Įžūlūs buvo ir Anglijos sirgaliai"

Bulgarijos rinktinės treneris Krasimiras Balakovas, prieš rungtynes su anglais svaidęsis skambiais pareiškimais, nepripažįsta, kad jų fanai peržengė ribas.

Pirmadienį Europos čempionato atrankos rungtynėse Anglijos rinktinė 6:0 sutriuškino bulgarus. Visgi po rungtynių daugiau buvo kalbama ne apie įvarčius, o apie rasizmo proveržį Bulgarijos sostinėje.

Juodaodžiai Anglijos rinktinės futbolininkai visą pirmąjį kėlinį buvo priversti klausytis rasistinių šūkių iš Bulgarijos rinktinės fanų tribūnos. Arbitras net du kartus stabdė rungtynes, kol galiausiai iš stadiono buvo išprašyti nacistinius gestus demonstravę fanai.

Po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjęs K. Balakovas pareiškė, kad jis negirdėjo jokių rasistinių šūkių rungtynių metų.

"Negirdėjau skanduočių, apie kurias jūs dabar dauguma man sakote", – tvirtino bulgaras. – Mačiau tiek, kad teisėjas du kartus buvo sustabdęs rungtynes".

"Galiu pasakyti, kad nederamai elgėsi ne tik bulgarų, bet ir anglų fanai, kurie šūkavo ir švilpė per mūsų šalies himną. Antrajame kėlinyje jie prieš mūsų fanus naudojo žodžius, kurie taip pat yra nepateisinami", – tvirtos nuomonės laikėsi strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...