Brazilų atkirtis L. Messi: "Jis nekalbėjo apie korupciją, kai teisėjai švilpė į "Barcelona" pusę"

Brazilijos rinktinės triumfą "Copa America" turnyre aptempdė nuolatinės kalbos apie "korupciją" ir "teisėjų pagalbą".

Vienas iš didžiausių iniciatorių – Lionelis Messi. Pusfinalį prieš brazilus pralaimėjęs Argentinos rinktinės lyderis kaltino visą Pietų Amerikos futbolo konfederaciją korupcija bei teigė, kad turnyras buvo suorganizuotas dėl brazilų triumfo.

Jam po finalo rungtynių, kuriose turnyro šeimininkai Peru futbolininkus įveikė rezultatu 3:1, karčių replikų negailėjo brazilų žaidėjai.

"Sunku klausytis, kai toks žaidėjas kaip Messi, pripažįstamas visame pasaulyje, kalba tokius dalykus. Teisėjai ne kartą yra švilpę į jo pusę, kai jis žaidė su "Barcelona" ir Argentinos rinktine. Kadangi švilpukai buvo palankūs jam, jis nekalbėjo apie korupciją", – teigė gynėjas Marquinhosas.

Jam pritarė ir Thiago Silva: "Kartais po pralaimėjimų visą atsakomybę bandai nusiimti nuo savo pečių ir kaltę suverti ant kitų. Labai skaudu girdėti tokius dalykus iš Messi. Ar po neįtikėtinai prasto teisėjo pasirodymo, kai PSG pralaimėjo 1:6 "Barcai", mes pradėjome kaltinti UEFA organizaciją?"

L. Messi komentarams negalėjo pritarti ir ilgametis jo bendraklubis Dani Alvesas: "Galiu pasakyti tiek, kad nesutinku su tuo, ką pasakė jis. Mes daug ir sunkiai dirbome, kad laimėtume šį trofėjų. Aš suprantu, kad jis yra nusivylęs, tačiau nepritariu jo žodžiams."

Galiausiai savo žodį tarė ir Brazilijos rinktinės strategas Tite: "Messi futbole yra ateivis, bet jis turi parodyti daugiau pagarbos varžovams. Jis turėtų suprasti ir susitaikyti su nesėkme."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...