Be trofėjaus likęs F. Lampardas pasidžiaugė komandos pasirodymu

Frankas Lampardas tvirtina, kad Londono "Chelsea" komandos lauks šviesi ateitis, jeigu ji surengs daugiau tokių pasirodymų, kaip mače su "Liverpool".

Skaudų pralaimėjimą savo debiutinėse rungtynėse patyręs F. Lampardas surado jėgų bei motyvacijos antrajame mače prie "Chelsea" vairo ir tik per plauką liko be pirmojo trofėjaus. "Mėlynieji" tik po 11 metrų baudinių serijos nusileido "Liverpool" komandai UEFA Supertaurėje.

"Jeigu tai signalas to, ką galime padaryti šį sezoną, tuomet aš esu labai laimingas", – po dramatiško pralaimėjimo sakė F. Lampardas. – Manau, kad visi matė, jog surengėme puikų pasirodymą prieš komandą, kuri buvo statoma metus iš metų, kai tuo metu aš su šia "ChelseaA" dirbu tik šešias savaites".

Paklaustas, ar jo komandai galėjo pakišti koją tai, kad "Liverpool" turėjo daugiau laiko pailsėti, F. Lampardas neslėpė, jog tai kiek sukomplikavo jų situaciją.

"Akivaizdu, kad mūsų pasiruošimas nebuvo sklandus dėl to, kad dar sekmadienį vakare žaidėme rungtynes Mančesteryje. "Liverpool" komanda gavo pranašumą, tačiau tokie dalykai nutinka ir aš tikrai nenoriu dėl to skųstis. Nemanau, kad mes pralaimėjome dėl to, jog turėjo mažiau poilsio", – pridūrė F. Lampardas.