"Bayern" prezidentas apie M. Ozilą: jis jau kurį laikas žaidžia š*dinai, džiaugiuosi dėl šio sprendimo

Miuncheno "Bayern" prezidentas Uli Hoenessas nepraleido progos įgelti Mesutui Ozilui, kuris vakar oficialiai patvirtino apie pasitraukimą iš Vokietijos rinktinės.

29-erių metų futbolininkas vakar socialiniame tinkle išdėstė savo poziciją ir paskelbė, kad daugiau už savo šalies rinktinę nebežais.

M. Ozilas teigė, kad šį sprendimą priėmė dėl viso spaudimo, kurį patyrė šių metų pasaulio čempionate. M. Ozilas buvo linčiuojamas Vokietijoje, kai nusifotografavo su Turkijos prezidentu. Pasak futbolininko, pačioje futbolo federacijoje jis jautė didžiulę rasinę neapykantą.

Skandalingai pagarsėjęs U. Hoenessas dėl šio M. Ozilo sprendimo nė kiek nesikrimto ir teigė, kad jis šalies rinktinei jokios naudos nenešė jau pastaruosius keletą metų.

"Džiaugiuosi, kad šis šnipštas yra baigtas. Jis š*dinai žaidžia jau keletą metų iš eilės, o paskutinį kartą kovą dėl kamuolio jis laimėjo prieš 2014 metų pasaulio čempionatą", - pareiškė U. Hoenessas.

"Dabar jis savo silpnumą ir tragišką pasirodymą aikštėje bando paslėpti ta fotografija. Jis turi 35 mln. sekėjų, kurie, žinoma, tikrame pasaulyje neegzistuoja, ir tik jų dėka apie Ozilą dar kalbama kaip apie gerą žaidėją, nors jis be paprastų perdavimo į baudos aikštelę daugiau nieko ir nesugeba padaryti", - tęsė vokietis.