"Barcelona" sezoną Ispanijoje pradeda be L. Messi

"Barcelona" fanų laukimas baigėsi – jau šį vakarą dukart iš eilės Ispanijos čempionai pradeda titulo gynimą "La Liga" pirmenybėse.

Ernesto Valverde auklėtiniai išvyko į Bilbao, kur jų lauks puikiai pažįstamas varžovas – "Athletic". "Barca" sezoną yra priversta pradėti be savo ryškiausios žvaigždės Lionelio Messi.

Argentinietis, šią vasarą dalyvavęs Pietų Amerikos čempionate, vos tik prisijungęs prie komandos patyrė blauzdos traumą ir dabar negali treniruotis.

E. Valverde paskelbtame registruotų žaidėjų sąraše nematyti ir kitų svarbių pavardžių – Arthuro ir Arturo Vidalio. Į paraišką pateko šią vasarą su išvykimu siejami Philippe Coutinho ir Rafinha.

Kalbėdamas spaudos konferencijoje, E. Valverde pakartoji praėjusio sezono uždavinius: "Mūsų tikslas yra padaryti tai, ką padarėme praėjusiais metais. Žinome, kaip sunku yra apginti čempionų titulą, tačiau tai yra mūsų tikslas."

Paklaustas apie būsimas rungtynes su "Athletic", strategas pridūrė: "Pradėti sezoną "San Mames" stadione yra tikrai didelis iššūkis. Mes žinome, kokį potencialią turi "Athletic" klubas. Jie nuo praėjusio sezono vidurio atgavo savo formą, todėl mes turėsime būti itin susikoncentravę."

Oficialiose rungtynėse su "Barcelona" šį vakarą veikiausiai debiutuos abu naujokai – Frenkie de Jongas bei Antoine'as Griezmannas.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> SQUAD<br> <a href="https://twitter.com/hashtag/AthleticBar%C3%A7a?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AthleticBarça</a><br> San Mamés<br>This is the first list for our La Liga debut!  <a href="https://t.co/zH7r3jSF2n">pic.twitter.com/zH7r3jSF2n</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/1162073470391455749?ref_src=twsrc%5Etfw">August 15, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...