"Barcelona" prieš "Real Betis" žais be L. Messi ir L. Suarezo

"Barcelona" šį sekmadienį namuose sieks atsitiesti po pačiose pirmose "La Liga" sezono rungtynėse patirto pralaimėjimo.

Ernesto Valverde auklėtiniai "Camp Nou" stadione priims Sevilijos "Real Betis" ekipą, kuri pirmajame ture taip pat patyrė nesėkmę.

"Barcelona" komandai lengva nebus – Lionelis Messi po didelių spėlionių galiausiai nepateko į rungtynių paraišką.

Argentinietis su komanda pradėjo treniruotis antradienį, tačiau nepasirodė paskutinėje treniruotėje, todėl dėl užsitęsusios blauzdos traumos yra priverstas toliau likti komandos užribyje.

Šioje dvikovoje "Barcai" taip pat negalės padėti kiti du svarbūs žaidėjai puolime – Ousmane'as Dembele iš rikiuotės iškrito penkioms savaitėms, o L. Suarezas vis dar atsistatinėja po pirmoje dvikovoje patirtos traumos.

Į komandos paraišką pateko 16-metis  klubo auklėtinis Ansu Fati.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> SQUAD<br> <a href="https://twitter.com/hashtag/Bar%C3%A7aBetis?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BarçaBetis</a><br> Camp Nou <a href="https://t.co/97w8oxFUkd">pic.twitter.com/97w8oxFUkd</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/1165336251957940224?ref_src=twsrc%5Etfw">August 24, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...