"Barca" susisiekė su "Juventus" dėl P. Pogba bei domisi M. Darmianu, D. Silva ir A. Herrera

„Barcelona“ sporto direktorius Ariedo Braida atskleidė, jog su Turino „Juventus“ generaliniu direktoriumi Giuseppe Marotta kalbėjosi dėl galimo saugo Paulio Pogba transfero.

Prancūzas su išvykimu iš Italijos siejamas visą šį sezoną, o vakar portalas Goal.com skelbė, esą „Paris Saint-Germain“ su „Serie A“ čempionais susitarė dėl 80 mln. eurų siekiančios perėjimo kainos.

Vis dėlto, Pogba persikėlimas į stipriausios Prancūzijos komandos gretas dar nėra garantuotas.

„Mums patinka Pogba, mes jį tikrai labai mėgstame. Tačiau to sakyti neverta. Toks čempionas kaip Pogba patinka visiems klubams“, – Braida pasakojo Tuttosport.

„Kita vertus, mūsų situacija yra sudėtinga. Dėl FIFA sankcijų iki 2016-ųjų negalime registruoti naujų žaidėjų.“

„Galimas variantas, jog transferą atliksime 2016-aisiais.“

„Viskas dar priklausys ir nuo Luiso Enrique bei „Barcelona“ valdybos norų.“

Braida taip pat sakė, kad katalonų klubas domisi „Torino“ gynėju Matteo Darmianu, kurio sutartis su dabartine ekipa galioja iki 2017-ųjų vasaros.

„Darmianas – dar vienas futbolininkas, kuris mums patinka. Prisimenu jį jau nuo tada, kai buvau „Milan“. Tuomet jis dar buvo labai jaunas.“

„Per tą laiką jis tapo puikiu žaidėju, kviečiamu į Italijos rinktinę. „Torino“ gretose jis atliko milžinišką progresą.“

Tuo tarpu, Sport.es praneša, kad „Manchester United“ dueto Juano Matos bei Wayne‘o Rooney agentai „Barcelona“ klubui pasiūlė savo klientų kandidatūras, tačiau Ispanijos čempionato lyderiai jais nesusidomėjo.

Vietoje to, anot to paties šaltinio, „Barca“ atstovai kalbėjosi su „Manchester City“ dėl saugo Davido Silvos įsigijimo, kuris kainuotų apie 30 mln. eurų. Sport.es taip pat skelbia, jog „Barca“ už 25 mln. eurų nori prisivilioti kitą „raudonųjų velnių“ futbolininką Anderį Herrerą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...