"Barca" pateko į Karaliaus taurės ketvirtfinalį, tačiau "Levante" dar ginklų nenuleidžia

Karaliaus taurėje ketvirtadienį buvo baigtos žaisti atsakomosios aštuntfinalio rungtynės.

Po pralaimėjimo pirmoje dvikovoje savo žiūrovų akivaizdoje atsitiesė "Barcelona". Ernesto Valverde auklėtiniai sutriuškino Valensijos "Levante" ir galiausiai išsikovojo kelialapį į kitą etapą.

Katalonus į pergalę ir kitą etapą vedė Ousmane'as Dembele, kuris pirmajame kėlinyje per kelias atakas įmušė du įvarčius ir komandą į rūbinę išsiuntė geros nuotaikos. Galutinį tašką 54-ąją minutę padėjo Lionelis Messi.

Visgi net ir triuškinanti pergalė prieš "Levante" visų taškų šioje dvikovoje nesudėjo. Prieš rungtynes kilo šurmulys dėl pirmosios šių klubų dvikovos, mat "Barcelona" Valensijoje naudojosi akademijos aukėtinio Chumi paslaugomis, kuris prieš tai trečios lygos rungtynėse užsidirbo penktąją geltoną kortelę ir automatiškai turėjo praleisti kitas rungtynes.

Nors ir tam tikri Ispanijos šaltiniai praneša, kad ši diskvalifikacija Karaliaus taurėje negalioja, "Levante" prezidentas patvirtino bandysiantis ieškoti teisybės.

"Tai nėra lengva situacija, nes mes esame sportiški žmonės ir norime laimėti aikštėje", - prieš mačą sakė Quico Catalanas. - Visgi, nepriklausomai nuo rezultato, mes susisieksime su federacija penktadienį".

"Mes pateiksime užklausą, jeigu nepateksime į kitą etapą po rungtynių "Camp Nou". Jeigu įvyks kita situacija, mes prašysime paaiškinimo iš federacijos", - dar prieš mačą, kai "Levante" patyrė sutriuškinimą, sakė "Levante" prezidentas.

Kitose šio turnyro rungtynėse Sevilijos "Real Betis" dėl išvykos įvarčio taisyklės pateko į ketvirtfinalį, o Barselonos "Espanyol" po pergalės rezultatu 3:1 iš turnyro išmetė "Villarreal".

Rezultatai:

"Barcelona" 3 - 0 "Levante"
(Pirmas mačas: 1-2, galutinis rezultaatas, 4-2)
30' [1 - 0] O. Dembele
31' [2 - 0] O. Dembele
54' [3 - 0] L. Messi

"Real Sociedad" 2 - 2 "Real Betis"
(Pirmas mačas: 0-0, galutinis rezultaatas, 2-2)
37' [0 - 1] S. Canales
40' [1 - 1] I. Zubeldia
62' [2 - 1] M. Merino
70' [2 - 2] Loren

"Espanyol" 3 - 1 "Villarreal"
(Pirmas mačas: 2-2, galutinis rezultaatas, 5-3)
34' [1 - 0] P. Piatti (11 m. baudinys)
37' [2 - 0] B. Iglesias (11 m. baudinys)
42' [2 - 1] S. Chukwueze
74' [3 - 1] B. Iglesias

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...