B. Rodgersas: "Liverpool" įsitikino, kad už gerus žaidėjus reikia sumokėti"

Praėjusį sezoną į Anglijos "Premier" lygą grįžęs Brendanas Rodgersas šį vakarą stos į kovą prieš savo buvusią komandą – "Liverpool".

Airio diriguojamos "lapės" sezoną Anglijoje pradėjo įspūdinga forma – keturios pergalės ir trečia pozicija po septynių turų. Visgi šį savaitgalį "Leicester City" kelyje yra dar nė sykio šį sezoną nesuklydusi "Liverpool" komanda.

Spaudos konferencijoje ne vieno klausimo apie karjeros etapą "Liverpool" ekipoje sulaukęs B. Rodgersas papasakojo, kaip klubas pasikeitė po jo išvykimo.

"Aš padėkojau "Liverpool" savininkams už man suteiktą galimybę. Jie, kaip ir aš pats, vis dar mokosi", – pareiškė strategas.

"Jie tik vėliau suprato, kad norėdamas turėti aukščiausios klasės vartininką ir gynėją, turi sumokėti tiek pinigų, jog jie galiausiai atvyktų", – apie rekordinius Alissono ir Virgilo van Dijko sandorius užsiminė B. Rodgersas.

Paklaustas apie "Liverpool" šansus pagaliau tapti Anglijos čempionais, strategas atsakė: "Jų šansai yra puikūs. Jie turi pakankamai pasitikėjimo tai padaryti.

Prieš kelis metus jie buvo arti Anglijos lygos taurės ir Europos lygos trofėjų, tačiau galiausiai iškovojo Čempionų lygą. Dabar jie supranta, ką reiškia būti nugalėtoju. Tai žaidėjams yra be galo svarbu."