„Atlantas“ bandys pasipriešinti Balstogės „Jagiellonia“

Kol A lygos čempionato kovos nevyks, Klaipėdos  „Atlanto“ futbolininkai ilgai ilsėtis neketina.

Jau aišku, kad liepos 13-ą dieną uostamiesčio futbolininkai išbandys jėgas su Lenkijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančia Balstogės „Jagiellonia“ ekipa.

Klaipėdiečių varžovai dar tik ruošiasi sezono startui, kuriame savo kovas „Jagiellonia“ futbolininkai pradės liepos 19 dieną, taigi kontrolinės rungtynės su „Atlanto“ ekipa Balstogės futbolininkams bus paskutinė repeticiją prieš Ekstraklasa čempionato kovas.

„Jagiellionia“ komandos garbę gina ir du lietuviai - Arvydas Novikovas ir Justas Lasickas. Tačiau ar nors vienas iš jų žengs į aikštę dvikovoje su uostamiesčio ekipa - nežinia.

Iki pertraukos A lygos čepmionate „Atlantui“ dar liko sužaisti trejas rungtynes. Jau šį šeštadienį, birželio 22-ą dieną, laukia dvikova namuose prieš „Kauno Žalgirio“ ekipą. Lygiai po savaitės atlantiečiai išvykoje susitiks su čempionato lyderiais, Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkais, o liepos 6-ą dieną Kaune turėtų vykti dvikova prieš vietos „Stumbro“ ekipą, tačiau ar rungtynės bus sužaistos - kol kas neaišku.

Į A lygos kovas Klaipėdos „Atlantas“ po pertraukos grįš rugpjūčio 4 dieną, kuomet namuose priims Vilniaus „Žalgirį“.