"Arsenal" įveikė "Everton" ir pratęsė pergalių seriją

18 valandą Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos paskutinės 6-ojo turo rungtynės.

Londono "Arsenal" namuose priėmė Liverpulio "Everton". Antrajame kėlinyje "kanonierių" puolimo duetas nukalė jau ketvirtąją pergalę iš eilės - "irisai" buvo nugalėti rezultatu 2:0.

Pirmajame kėlinyje įvarčių nekrito, nors abi komandos žaidė gana aktyviai. Daugiau laiko su kamuoliu buvo šeimininkai, tačiau prie savo vartų teko paplušėti ir Petrui Čechui.

Pirmasis rungtynių įvartis, išvedęs "Arsenal" į priekį, krito 56-ąją minutę - po Aarono Ramsey perdavimo jokių šansų smūgiu į patį vartų kampą nepaliko Alexandre'as Lacazatte'as.

Visai netrukus - po trijų minučių - pranašumą šeimininkų gretose padidino Pierre'as-Emerickas Aubameyangas. Puolėjas pasižymėjo greitos kontratakos metu, tačiau teisėjas neužfiksavo gana akivaizdžios nuošalės. Teisėjo vėliavėlei į viršų nepakilus, "Arsenal" švieslentėje užsidegė antrasis įvartis.

Po dviejų pirmųjų pralaimėjimų atsigaunantis "Arsenal" įsirašė 12-ąjį tašką ir pakilo į šeštąją poziciją. "Everton" komandos reikalai kur kas blogesni - su viena pergale "irisai" rikiuojasi 12-oje vietoje.

Rezultatas:

"Arsenal" 2 - 0 "Everton"
56' [1 - 0] A. Lacazette
59' [2 - 0] P. Aubameyang

 

 

 

 

Turnyrinė lentelė:

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...