"Arsenal" akiratyjė vėl atsidūrė A. Morata bei K. Manolas

Anglijos dienraštis "Daily Mirror" skelbia, kad Londono "Arsenal" nori savo sudėtį sustiprinti Italijoje rungtyniaujančiais futbolininkais.

Abiem jais "kanonierių" strategas Arsene'as Wengeras domėjosi jau prieš dvejus metus, tačiau tuomet prancūzui jų įsigyti nepavyko.

Vienas kandidatų tapti naujuoju sostinės klubo snaiperiu - Turino "Juventus" narys Alvaro Morata. Ispanui šio sezono pradžia buvo blanki, bet po truputį įsivažiavęs jis savo sąskaitoje iš viso turi 10 įvarčių bei aštuonis rezultatyvius perdavimus.

Kitas žaidėjas, dominantis trečiąją vietą "Premier" lygoje užimančią ekipą - gynėjas Kostas Manolas iš "Roma". Sparčiai tobulėjantis 24-erių metų graikas yra vertinamas itin gerai, o apie Londono "Chelsea" žvilgsnius į jį rašėme dar visai neseniai.

"Arsenal" taikiniai atrodo solidūs. Visgi, prisivilioti juos į Šiaurės Londoną gali būti nelengva dėl kitų komandų susidomėjimo. Be to, Moratos sutartyje yra numatyta tokia sąlyga, pagal kurią pirmenybę jį susigrąžinti turi Madrido "Real".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...