Armėnijos rinktinės treneris: H. Mkhitaryanas turėjo problemų su J. Mourinho

Armėnijos rinktinės treneris Arturas Petrosyanas teigia, kad Henrikhas Mkhtiaryanas priėmė puikų sprendimą išvykdamas į Londono "Arsenal", nes Mančesteryje jis buvo "surakintas" Jose Mourinho žaidimo gniaužtuose.

Visai neseniai "Arsenal" ir "Manchester United" apsikeitė žaidėjais - į Mančesterį išvyko kontraktą iki sezono pabaigos turėjęs Alexis Sanchezas, o H. Mkhitaryanas apsivilko "Arsenal" ekipos marškinėlius.

A. Petrosyanas įsitikinęs, kad jo auklėtinis priėmė gerą sprendimą, nes "Arsenal" yra jo žaidimo stiliaus komanda. Taip pat strategas pabrėžė, kad atakuojantis saugas turėjo rimtų problemų su Jose Mourinho.

"Wengerui patinka, kai jo komanda žaidžia gražų futbolą. Manau, kad jis yra geresnis treneris Mikiui nei prieš tai buvęs", - pareiškė Armėnijos rinktinės strategas.

"Esame labai laimingi dėl šio transfero, nes Mikio žaidimo stilius yra labiau artimas "Arsenal" komandai. Kalbėjau su Henrikhu asmeniškai, tačiau viso pokalbio detalių tikrai negaliu pasakyti, tačiau po bendravimo su Mikiu tikrai likau nusivylęs Mourinho.

Manau, kad Henrikhas vis dar gali daug duoti "Premier" lygoje. Jis visada buvo vienas geriausių žaidėjų šioje lygoje, tačiau prie tinkamo trenerio jis gali būti dar pajėgesnis.

Kiek teko matyti, tai Henrikhas patiko "Man Utd" sirgaliams, o tai jau kažką pasako apie žaidėją. Nesu patenkintas Jose sprendimu nežaisti su Mkhitaryanu, bet viskas suprantama - tai yra jo klubas, jis vadovauja komandai, todėl tik jis žino, kokius žaidėjus naudoti. Tačiau pasakysiu tik tiek, kad esu laimingas, jog Mikis iš ten išvyko", - užbaigė A. Petrosyanas.