Apie stiprų vėją užsiminęs J. Kloppas: "Tikime savo šansais laimėti titulą"

"Liverpool" po gana ilgos pertraukos prarado lyderio poziciją Anglijos "Premier" lygoje. "Raudonieji" sekmadienį įvykusiame Liverpulio derbyje neįveikė "Everton" ir leido "Manchester City" komandai pabėgti vienu tašku į priekį.

Po rungtynių įvykusi Jurgeno Kloppo spaudos konferencija nepraėjo be skambių frazių. Vokietis sukritikavo vieno žurnalisto klausimą atsakydamas jam, kad tai ne "PlayStation" žaidimas.

J. Kloppas šiose rungtynėse į aikštę po keitimo metė Roberto Firmino, Jamesą Milnerį ir Adamą Lallaną. Sulaukęs klausimo, ar nereikėjo tokiose rungtynėse įleisti daugiau atakuojančių žaidėjų, J. Kloppas rėžė: "Ar tu manai, kad mes šiandien neatlikome jokių rizikingų sprendimų aikštėje?

Tavo klausimas mane labai nuvylė. Tu manai, kad mes žaidžiame "PlayStation"? Galvoji, kad įleidus papildomą puolėją rungtynių nugalėtojas bus išspręstas? Futbole tokių dalykų nebūna. Mes stengiamės "nepamesti galvų" tokiais momentais."

J. Kloppas taip pat pridūrė, kad šias rungtynes komandos žaidė ne pačiomis geriausiomis oro sąlygomis: "Žinau, kad žmonės nemėgsta tai ką pasakau, tačiau vėjas pūtė iš visų pusių ir kamuolys gana ilgą laiką skriejo ore. Tai buvo sunkios rungtynės dėl įvairių priežasčių."

Nepaisant to, kad "Man City" įsiveržė į priekį, J. Kloppas vis dar yra tikras savo komanda ir jos galimybėmis laimėti titulą.

"Mes nesame kažkokie mažai vaikai. Tikime savo šansais visu 100 procentų. Manęs netrikdo faktas, kad dabar turėsime vytis "Man City". Kas nenorėtų kovo mėnesį būtų pirmoje turnyrinės lentelės pozicijoje? Visgi iki sezono pabaigos dar lieka daug rungtynių, todėl turime išlikti kantrūs", – pridūrė J. Kloppas