Apie M. Ozilo ateitį klausimo sulaukęs U. Emery: "Visas dėmesys – kitoms rungtynėms"

Unai Emery trečiadienį akivaizdžiai parodė, kad Mesutas Ozilas nėra jo ateities planuose.

Šį sezoną dėl įvairių traumų dažnai nerungtyniaujantis vokietis prieš kelias savaites grįžo į rikiuotę ir gavo minučių, tačiau buvo paliktas už komandos sąrašo svarbiausiose rungtynėse – kovoje su "Tottentam" dėl patekimo į Anglijos lygos taurės pusfinalį.

Po pralaimėtų rungtynių klausimo apie šį sprendimą sulaukęs U. Emery aiškino, kad tai buvo imtasi dėl taktinių priežasčių, tačiau paklaustas, ar M. Ozilas gali palikti komandą jau šį sausio mėnesį, strategas atsisakė pakomentuoti, jog nori ir toliau matyti šį žaidėją savo komandoje.

"Tai buvo taktinis sprendimas. Aš galvojau, kad kiti žaidėjai yra labiau tinkami šioms rungtynėms nei jis", - apie sprendimą neregistruoti rungtynėms M. Ozilo kalbėjo U. Emery.

"Mes galvojame apie kiekvieną futbolininką. Iš visome mes turime 24 ar 25 žaidėjus, todėl vieną dieną žaidžia vieni, o kitą – dar kiti. Tai yra paprasčiausias sprendimų priėmimas", - tęsė specialistas.

Sulaukęs klausimo, ar M. Ozilas gali palikti komandą sausio mėnesio transferų lange, U. Emery nedaugžodžiavo: "Visas mano dėmesys yra sutelktas į šių rungtynių analizę ir pasiruošimą mačui su "Burnley", kuris bus labai svarbus.

Mes vertiname kiekvieną žaidėją. Pažiūrėsime, kaip jie atrodys rytojaus treniruotėje ir rungtynėse su "Burnley".

Žiniasklaidoje sklinda kalbos, kad už M. Ozilą pasiūlymą yra pasiruošusi pateikti Stambulo "Fenerbahče".