Anglijoje baigėsi transferų langas (visi sandoriai)

"Premier" lygos klubai ketvirtadienį užbaigė rekonstrukcijas komandų sudėtyse. Iki 19 valandos Anglijos klubai turėjo galimybę įsigyti naujus žaidėjus.

Jūsų dėmesiui – visos dienos transferų chronologija:


Po 19 val. įvykę sandoriai:

***

OFICIALU: Londono "Arsenal" už 38 mln. eurų "Everton" ekipai pardavė Alexą Iwobį. Nigerietis su "irisais" pasirašė penkerių metų sutartį.

***

OFICIALU: Davidas Luizas už 8 mln. svarų sterlingų sumą keliasi į Londono "Arsenal". Brazilas "Chelsea" paliko antrą kartą savo karjeroje.

***

OFICIALU: "Wolves" sudarė trejų metų sutartį su Miuncheno "Bayern" klubui priklausiusiu saugu Meritanu Shabani.

***

OFICIALU: Londono "Tottenham" pasipildė "Fulham" krašto gynėju Ryanu Sessegnonu. Jo įsigijimas atsiėjo 25 mln. svarų.

***

OFICIALU: "Burnley" iš Londono "Chelsea" sezonui pasiskolino "mėlynųjų" gretose beveik nerungtyniavusį Danny Drinkwaterį.

***

OFICIALU: Taip pat Londono "Chelsea" klubui priklausantis Trevohas Chalobahas sezonui skolinimas "Huddersfield" komandai.

***

OFICIALU: "Sheffield United" iš Liverpulio "Everton" vieneriems metams pasiskolino saugą Muhamedą Bešičių.

***

OFICIALU: "Leicester City" paklojo 18 mln. svarų sterlingų už "Sampdoria" saugą Dennisą Praetą.


19:00 val.

OFICIALU: Andy Carrollas grįžo į "Newcastle" klubą. Patyręs anglas su savo buvusiu klubu sudarė vienerių metų sutartį.

***

OFICIALU: Londono "Arsenal" už 25 mln. svarų sterlingų įsigijo Glazgo "Celtic" krašto gynėją Kieraną Tierney.

***

Liverpulio "Everton" galimai spėjo užbaigti sandorį dėl "Arsenal" krašto puolėjo Alexo Iwobi įsigijimo. BBC praneša, kad "irisai" susitarė dėl 35-40 mln. svarų sterlingų vertės sandorio.

***

OFICIALU: "Manchester City" sezonui iš "Derby County" pasiskolino patyrusį vartininką Scottą Carsoną.

***

OFICIALU: Londono "Tottenham" oficialiai patvirtino apie Giovani Lo Celso įsigijimą. Pirmąjį sezoną jis praleis nuomos pagrindais, o vėliau galės išpirkti jo kontraktą.


17:55 val.

OFICIALU: "Manchester United" už maždaug 80 mln. eurų Milano "Inter" klubui pardavė Romelu Lukaku.

***

Wilfriedas Zaha bus priverstas likti Liverpulio "Everton" ekipoje. "Sky Sports" šaltiniai praneša, kad "Crystal Palace" atsisakė leisti į derybas dėl žaidėjo pardavimo.

***

OFICIALU: "Brighton" iki sezono pabaigos iš "Huddersfield" pasiskolino saugą Aaroną Mooy.

***

OFICIALU: "Watford" už rekordinę 30 mln. eurų sumą įsigijo "Rennes" klubo krašto puolėją Ismaila Sarrą. 21-erių metų žaidėjas pasirašė penkerių metų kontraktą.

***

Londono "Fulham" ir "Sheffield United" klubai pradėjo derybas dėl Liverpulio "Everton" saugo Muhamedo Bešičiaus įsigijimo. ("Sky Sports")

***

Ryanas Sessegnonas su Londono "Tottenham" klubu pasirašė penkerių metų sutartį, kurioje taip pat yra numatyta galimybė bendradarbiavimą pratęsti dar vienam sezonui.

***

OFICIALU: "West Brom" sudarė dviejų metų sutartį su "Southampton" puolėju Charlie Austinu.


16:30 val.

Londono "Chelsea" ir "Burnley" baigia dėlioti paskutines derybų detales dėl Danny Drinkwaterio sezono trukmės nuomos sutarties, rašo "Sky Sports".

***

"Manchester United" komandai nepavyks įsigyti Mario Mandžukičiaus iš "Juventus". "Raudonieji velniai" liks be pastiprinimo puolime. ("Sky Sports")

***

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas užsiminė, kad "raudonieji" greičiausiai neturės jokių netikėtumų paskutinėmis transferų lango minutėmis.

***

Andy Carrollas yra arti sugrįžimo į "Newcastle", skelbia žurnalistas Jimas White'as.

***

Glazgo "Celtic" krašto gynėjas Kieranas Tierney sėkmingai atliko medicininį patikrinimą "Arsenal" klubo būstinėje. ("Daily Mirror")

***

OFICIALU: Londono "Tottenham" vidurio gynėjas Cameronas Carteris-Vickersas artėjantį sezoną praleis "Stoke City" ekipoje.


14:40 val.

Fabrizio Romano patvirtino, kad Paulo Dybala nesikels į Londono "Tottenham" klubą. Teigiama, kad šalims nepavyko susitarti dėl žaidėjo įvaizdžio teisių.

***

Tas pats žurnalistas pabrėžia, kad "Juventus" komandoje liks greičiausiai ir Mario Mandžukičius. "Manchester United" turi sunkumų derybose dėl kroato įsigijimo.

***

Giovani Lo Celso pirmąjį sezoną "Tottenham" klube praleis nuomos pagrindais. "Spurs" už tai paklos 16 mln. eurų. Jeigu "Tottenham" bus garantuotas dėl patekimo į Čempionų lygą, tuomet jie už 30 mln. eurų galės įgyti visas teises į žaidėją. ("Radioestadio")

***

OFICIALU: "Brighton" iš Paryžiaus "Saint-Germain" įsigijo 19-metį dešiniojo krašto gynėją Romaricą Yapi.

***

"Manchester City" nuomos pagrindais iš "Derby County" skolinasi veteraną Beną Ransomą, kuris taps trečiuoju vartininku "miestiečių" gretose. ("Sky Sports")


13:10 val.

Paulo Dybala į Londono "Tottenham" vis dėl to nesikels. Kaip praneša Davidas Ornsteinas, Turino "Juventus" paskutinę akimirką nusprendė neparduoti argentiniečio.

***

Samuelis Luckhurstas praneša, kad Marcosas Rojo gali palikti "Manchester United" ekipą, o gynėjo paslaugomis aktyviai domisi Liverpulio "Everton".

***

"Newcastle United" domisi "Bordeaux" ekipos krašto puolėjo Francoiso Kamano paslaugomis ir yra pasiruošę už jį sumokėti 14 mln. svarų sterlingų, praneša "Sky Sports".

***

OFICIALU: "Newcastle United" ekipą papildė Švedijos rinktinės gynėjas Emilis Krafthas, su kuriuo pasirašyta ketverių metų sutartis.


11:10 val.

Davidas Ornsteinas skelbia, kad Londono "Arsenal" pasiekė susitarimą tiek dėl Davido Luizo, tiek dėl Kierrano Tierney įsigijimo. Brazilas kainuos 8 mln. svarų, o K. Tierney atvyks už 25 mln. svarų sumą.

***

Minėtas žurnalistas taip pat skelbia, kad Londono "Tottenham" yra tik per žingsnį nuo susitarimo dėl Paulo Dybalos. Sandoris dar nėra baigtas, tačiau "Spurs" pradėjo intesyvias derybas su "Juventus".

***

Charlie Austinas paliks "Southampton" ir prisjungs prie "Championship" pirmenybėse rungtyniaujančio "West Brom", praneša "Sky Sports".

***

"Brighton" artimiausiu metu užbaigs derybas dėl "Huddersfield" saugo Aarono Mooy įsigijimo. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: "West Ham" už 8 mln. svarų iš "Basel" įsigijo 22-ejų metų puolėją Albianą Ajeti.

***

"Wolves" veda derybas su Miuncheno "Bayern" dėl talentingo 20-mečio saugo Meritano Shabani įsigijimo. ("Sky Sports")


9:50 val.

Romelu Lukaku savo socialinėje paskyroje patvirtino, kad atvyksta į Milano "Inter" klubą. BBC teigimu, madų sostinės klubui šis sandoris iš viso gali atsieti apie 80 mln. eurų.

***

Belgą prarasianti "Manchester United" paspartino derybas dėl Mario Madžukičiaus įsiigjimo, skelbia "Sky Sports".

***

Giovani Lo Celso jau atvyko į Londoną užbaigti 60 mln. eurų vertės sandorio su Londono "Tottenham". "Sky Sports" taip pat priduria, kad kartu su Lo Celso "Spurs" sustiprins Ryanas Sessegnonas, dėl kurio buvo susitarta šiąnakt.

***

"Leicester City" pasiekė susitarimą su "Sampdoria" dėl 18 mln. svarų sterlingu suma įvertinto saugo Denniso Praeto įsigijimo. ("Sky Italy")

***

OFICIALU: "Crystal Palace" komanda pasipildė Victoru Camarasa ir Jamesu McCarthy. Pastarasis buvo įsigytas už 8,5 mln. svarų, o ispanas pasiskolintas sezonui.

***

Londono "Arsenal" greičiausiai pavyks susitarti dėl Davido Luizo perėjimo. Teigiama, kad "kanonieriai" už "Chelsea" gynėją sumokės 8 mln. svarų sterlingų. ("Sky Sports")

Savo ruožtu Shkodranas Mustafi pradėjo derybas su keliais "Ligue 1" klubais.

***

D. Luizas šiandien neturėtų tapti vieninteliu "Arsenal" naujoku. "Sky Sports" teigia, kad "kanonieriams" taip pat pavyko susitarti dėl Glazgo "Celtic" krašto gynėjo Kierano Tierney kainos.

***

Ispanijos televizija "Jugones" skelbia, kad "Manchester United" už 81 mln. svarų sterlingų yra pasiruošęs išpirkti Bilbao "Athletic" krašto puolėjo Inaki Wiliamso kontraktą.

***

"Crystal Palace" vadovus apie norą išvykti informavęs Wilfriedas Zaha iš Liverpulio "Everton" sulaukė pasiūlymo su 200 tūkst. svarų sterlingų savaitiniu atlyginimu. ("The Sun")

***

"Brighton" yra pasiruošęs pagerinti šią vasarą sumuštą rekordą klubo transferuose ir už 28 mln. svarų įsigyti "Genk" saugą Sanderį Berge. ("Daily Mirror")

***

Miuncheno "Bayern" dėl Leroy'aus Sane traumos yra priverstas žvalgytis į kitus kandidatus krašto puolėjo pozicijoje. ("Daily Mail")

***

Philppe Coutinho atsisakė nuomos sutartimi keltis į Londono "Tottenham", todėl jo sugrįžimas į Angliją yra mažai tikėtinas. ("Sky Sports")