Anglijai gerų žodžių negailėjęs S. Ramosas: "Kane'as galėtų suspindėti Ispanijos lygoje"

UEFA Tautų lygoje šį vakarą laukia intriguojanti akistata - Ispanija susitinka su Anglija. Pirmoji dvikova "Wembley" stadione baigėsi ispanų pergale rezultatu 2:1.

Rungtynių išvakarėse spaudos konferencijoje dalyvavęs Ispanijos rinktinės kapitonas Sergio Ramosas negailėjo pagyrų nei varžovų komandai, nei jos lyderiui Harry Kane'ui.

S. Ramosu įsitikinimu, puolėjas turi užtektinai talento, kad galėtų žaisti techniškoje Ispanijos lygoje. Nors dažnai vyrauja nuomonė, jog britų futbolininkams "La Liga" nėra palankiausia vieta tęsti karjerą, gynėjas mano, kad H. Kane'as galėtų atsiskleisti ir čia.

"Jis yra ne ne tik fiziškai fantastiškas futbolininkas, bet tuo pačiu ir techniškas. Jis gali nustebinti jus, tačiau mūsų jau nebe - pasiruošimo metu jam skyrėme daug dėmesio", - pasakojo S. Ramosas.

"Anglijoje visada žaidžia daug techniškų žaidėjų, kurie yra itin pavojingi. Tačiau aš galiu garantuoti, kad visus juos atidžiai stebėjome. Žinome, kad rungtynės bus sudėtingos. Nors ir turėjome gana neblogas pasirodymą "Wembley" stadione, visada yra dalykų, kuriuos galime patobulinti.

Harry yra puikus futbolininkas, tačiau mes turime pasistengti, kad jis pratęstų savo įvarčių sausrą", - pridūrė S. Ramosas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...