A.Klimavičius: džiugu, kad klubų vadovai supranta sunkų futbolininkų darbą

Profesionalių futbolininkų asociacija (PFA), atsižvelgdama i susiklosčiusią situaciją Lietuvos futbole, reaguoja ir ragina savo narius esant reikalui kreiptis pagalbos.

Asociacijos prezidentas Arūnas Klimavičius kreipėsi į asociacijos narius.

„Susidariusi sudėtinga situacija pasaulyje neaplenkė ir Lietuvos sporto. Nors koronaviruso nustatytų atvejų tarp Lietuvos sportininkų nėra, norisi palinkėti budrumo ir stiprybės visiems, kurių įprastą rėžimą sujaukė pasikeitusios aplinkybės.

Įvykęs UEFA narių susirinkimas nubraižė artimiausių turnyrų gaires, o po to sekęs LFF vadovų pranešimas įnešė truputį aiškumo šioje sunkiai nuspėjamoje ir visiems sunkioje situacijoje. Antradienį teko bendrauti su visų A lygos komandų kapitonais ir susipažinti su esama situacija kiekviename klube.

Futbolininkus neaiškios ateities perspektyvoje džiugina, kad klubų vadovai supranta sunkų futbolininkų darbą ir vykdo visus įsipareigojimus, numatytus kontraktuose.

Toliau seksime situaciją klubuose, o kylant su darbo santykiais ar kitomis problemomis susijusiems klausimams, sportininkus raginu kreiptis į asociaciją, kad galėtumėme bendrai spręsti ir įveikti susidariusius sunkumus.

Dabar tikrai didelis išbandymas visiems – žaidėjams, klubų vadovams, savininkams, taip pat ir mūsų naujai įkurtai asociacijai. Mūsų pagrindinis tikslas – apginti futbolininkų interesus, tad tai ir stengsimės daryti geriausiai su kvalifikuota komanda. Saugokite save ir aplinkinius“, – A.Klimavičius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...