"Ajax" strategas: "Tottenham" yra neįtikėtina komanda"

Sensacingą žygį UEFA Čempionų lygoje su Amsterdamo "Ajax" komanda kuriantis Erikas ten Hagas teigia, kad pusfinalyje su Londono "Tottenham" jie vis dar bus "juodieji arkliukai".

"Ajax" šį sezoną stebina visą futbolo pasaulį – iki Čempionų lygos pusfinalio nusigavo eliminavusi tiek Madrido "Real", tiek ir Turino "Juventus" komandas.

Pusfinalyje jų nelauks lengvesnė kova – "Tottenham" ketvirtfinalyje taip pat eliminavo vienus turnyro favoritų.

"Pirmiausia, tai, kad žaisime Čempionų lygos pusfinalyje yra didžiulis pasiekimas", – kalbėjo E. ten Hagas. – Mes žinome, kad mes susitiksime su nuostabiu varžovu. "Spurs" mums vėl yra fantastiškas iššūkis. Ši komanda yra neįtikėtina".

"Žiūrint į "Ajax", kaip ir į visas kitas Nyderlandų komandas, dėl finansinės padėties mes visada būsime "underdogai". Tačiau mes žinome, kad net ir tokie klubai kartais laimi.

Tokiais mes buvome prieš "Real" ir "Juventus". Mes savimi pasitikime ir žinome, kad turime šansą. Visgi mums reikia būti pačiame aukščiausiame lygyje. Viskas priklauso nuo mūsų pačių – jeigu žaisime taip, kaip iki šiol, galime tikėtis teigiamo rezultato", – pridūrė strategas.