Aiškėja, kokį Aukso puodą S. Ramosui siūlo kinai

Žiniasklaidoje netyla kalbos apie galimą Madrido "Real" kapitono Sergio Ramoso išvykimą į Kiniją.

Nepaisant to, kad 33-ejų metų gynėjas dar domina visą krūvą Europos klubų, jo atstovai jam yra suorganizavę karjeros etapą Kinijoje, kuris būtų pažymėtas įspūdinga pinigine suma.

Ekipos prezidentas Florentino Perezas patvirtino, kad S. Ramosas jau informavo apie gautą pasiūlymą, tačiau Madrido "Real" bent kol kas negalvoja apie kapitono pardavimą. Jų nuomonė galėtų pakeisti tik adekvatus kinų pasiūlymas už gynėją ir pačio S. Ramoso oficialius pareiškimas dėl noro palikti ekipą.

S. Ramosas apmąstymuose yra neatsitiktinai – jo santykiai su F. Perezu pastaruoju metu pašlijo, o ir jis pats stipriai artėja prie karjeros pabaigos.

"El Pais" teigia, kad kol kas neįvardintas Kinijos klubas ispanui siūlo tikrą Aukso puodą – trejų metų kontraktą ir 35 mln. eurų metinį atlyginimą. Tokiu atveju S. Ramosas savo atlyginimu nusileistų tik Lioneliui Messi.

Iš šio kontrakto S. Ramosas per trejus metus susikrautų daugiau nei 100 mln. eurų. Savo ruožtu Madrido "Real" klube per tą patį laikotarpį jis uždirbtų 40 mln. eurų.

Visgi pasirinkęs kinų pasiūlymą S. Ramosas rizikuotų savo vardu futbolo visuomeneje ir galimai atsisveikintų su Ispanijos rinktine.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...