A. Wengeras nesupranta, kodėl Neymaras persikėlė į PSG

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras nesupranta Neymaro sprendimo persikelti į "Paris Saint-Germain". Pasak jo, visi futbolininkai nori žaisti su geriausiais, tačiau 25-erių metų žvaigždės situacija tokia nėra.

Brazilas rugpjūčio mėnesį už rekordinę 222 mln. eurų sumą paliko "Barcelona" klubą, kuris praėjusį sezoną paryžiečius eliminavo iš UEFA Čempionų lygos.

Tiesa, nors jam teko atsisveikinti su Lioneliu Messi bei Luisu Suarezu, prie jo Prancūzijos sostinėje prisijungė 180 mln. eurų kainuosiantis Kylianas Mbappe.

"Neymaras savo pranešime iš tiesų neatskleidė savo persikėlimo priežasčių, nes žaidėjai visuomet trokšta rungtyniauti su geriausiais", - Wengeras pasakojo beIN Sports.

"Jis nusprendė pasielgti kitaip, taigi, tai yra... dėl finansinių priežasčių ar dėl to, jog jis mano, kad "Paris Saint-Germain" yra rytojaus klubas, kuris pralenks Madrido "Real" ir "Barcelona".

"Arba galbūt dėl individualių priežasčių, tokių kaip noras tapti žaidėju, aplink kurį sukasi komanda, bei būti pripažintu geriausiu futbolininku pasaulyje."

Savo karjerą Prancūzijoje Neymaras kol kas pradėjo puikiai. Per pirmuosius keturis šios šalies čempionato mačus jis įmušė keturis įvarčius bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus.