A. Sanchezas ir H. Mkhitaryanas atlieka paskutinius formalumus prieš komandų pakeitimą (VIDEO)

Artėjant ilgai lauktam transferui po kurio Alexis Sanchezas persikels į „Manchester United“, o Henrikhas Mkhitaryanas papildys „Arsenal“, šie žaidėjai atlieka paskutinius formalumus prieš komandos pakeitimą.

Šiandien abu žaidėjai atvyko į vizų ir imigracijos centrą, kuriame jie turėjo sutvarkyti dokumentus, kurie leistų šiems pakeisti komandą bei toliau rungtyniauti Anglijoje. Įdomu, kad abu futbolininkai šiam reikalui pasirinko tą patį vizų ir imigracijos centrą Liverpulyje, kuriame jie pasirodė nors ir atskirai, tačiau jų pasirodymus skyrė vos keletas minučių.

Nors dar vakar buvo kalbama, jog šis transferas bus užbaigtas jau sekmadienį, manoma, jog būtent problemos su žaidėjų leidimais dirbti šalyje neleido futbolininkams jau vakar būti oficialiai pristatytiems savo naujose komandose. Sutvarkius šiuos formalumus, A. Sanchezo ir H. Mkhitaryano transferas oficialiai gali būti patvirtintas jau šį vakarą.

Beje, akylai šią situaciją stebintys futbolo gerbėjai pastebėjo, jog iš karto po šio vizito A. Sanchezas savo instagram paskyroje pradėjo sekti „Manchester United“ ekipą bei tai siejo su tuo, kad visos kliūtys jau išspręstos ir čilietis netrukus taps naujuoju „United“ atstovu.