A. Sanchezas: "Esu labai laimingas, kad persikėliau į "Manchester United"

"Manchester United" ekipos nusivylimu tapęs Alexis Sanchezas šią vasarą nuomos pagrindais persikėlė į Milano "Inter".

Nuo 2018 metų sausio čilietis "raudonųjų velnių" gretose sižaidė 45 rungtynes, per kurias pelnė vos 5 įvarčius. Tiesa, pats A. Sanchezas, bendraudamas su BBC, teigė, kad nesigaili savo sprendimo vykti į "Manchester United" ekipą.

"Esu labai laimingas, kad persikėliau į "Manchester United". Aš visada tai sakiau. Tai yra klubas, laimėjęs daugiausiai trofėjų Anglijoje.

"Arsenal" gretose buvau laimingas, bet "United" tuo metu buvo auganti komanda, kuri pirko žaidėjus ir tikėjosi kažką laimėti. Norėjau prie jų prisijungti ir laimėti viską. Nesigailiu sprendimo persikelti ten", - teigė A. Sanchezas.

Nors čilietis prastai atrodė "Man Utd" gretose, jis ir toliau sėkmingai žaidė savo nacionalinėje rinktinėje, o kai kurie ekspertai tai aiškino tuo, kad Mančesteryje A. Sanchezas tiesiog nebuvo laimingas. Vis tik pats futbolininkas turi kiek kitokią nuomonę.

"Manau, kad būnu laimingas žaisdamas nacionalinėje rinktinėje. Mančesteryje taip pat buvau laimingas, bet visuomet sakiau savo draugams, jog noriu žaisti.

Jei man būtų leidę žaisti, viskas galėjo būti kitaip. Kartais aš sužaisdavau 60 minučių, o kitose rungtynėse laiko išvis negaudavau. Nežinau, kodėl buvo priimami tokie sprendimai", - A. Sanchezas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...