A. Rami: Pogba tapo lyderiu

Po triumfo pasaulio čempionate Adilis Rami gyrė vieną ryškiausių Prancūzijos rinktinės žvaigždžių Paulį Pogba bei sakė, kad šis jau tapo lyderiu.

Klubinio sezono metu su "Manchester United" treneriu nesutaręs ir dažnai kritikuotas saugas Rusijoje atsiskleidė visomis spalvomis.

25-erių metų futbolininkas buvo kertinė "Les Bleus" komandos dalis bei savo pasirodymą baigė įvarčiu finale, kuris leido Didier Deschampso auklėtiniams susikrauti saugią persvarą.

"Galiu jums pasakyti, jog Paulis Pogba, nežinau kaip ir nežinau iš kur, tapo lyderiu. Jis tai mums įrodė", - Rami pasakojo "L'Equipe".

"Jis yra techniškas žaidėjas, turi labai daug talento. Jis sugebėjo kautis gynyboje. Visi mėgsta futbolininkus, kurie atlikinėja triukus. Aš galiu jums pasakyti, kad Paulis tapo lyderiu. Jis buvo tas, kuris parodė kelią."

Pasak "Marseille" gynėjo, Pogba charakteris yra net svarbesnis nei meistriškumas.

"Visi tikisi varžovų apsivarymų, tačiau futbolas nėra tai. Turi prakaituoti, atiduoti savo kūną tikslui. Yra mačų, kai turi atsiraitoti rankoves. Kai kurie žmonės tai suprato, ypač jis", - pridūrė Rami.

"Jis buvo tas tvirtas žmogus Prancūzijos komandoje. Jis padėjo ekipai gynyboje. Galėčiau kalbėti apie visus, bet Paulis parodė brandą. Technika yra gerai, tačiau pats svarbiausias yra požiūris."

Pogba dabar sieks savo vertę įrodyti ir "Man United" gretose. Kita vertus, pasak gandų, jis domina "Barcelona".