A. Martialiui tobulėti padeda konkurencija su M. Rashfordu

"Manchester United" šią vasarą atsisveikino su pagrindiniu komandos puolėju Romelu Lukaku, o į jo vietą naujas futbolininkas įsigytas nebuvo.

Belgijos rinktinės futbolininko netektį užpildyti turės du janieji komandos žaidėjai - Anthony Martialis ir Marcusas Rashfordas. Abu jie sezoną pradėjo išties sėkmingai - per pirmus du "Premier" lygos turus pelnė po du įvarčius.

A. Martialis, bendraudamas su "Sky Sports", teigė, kad tobulėti ir išlaikyti įvarčių alkį jam padeda konkurencija su M. Rashfordu.

"Treniruotėse mes konkuruojame, kuris pelnys daugiau įvarčių. Lyginame, kuris iš mūsų geriau užbaigia atakas ir pelno daugiau įvarčių.

Kuris iš mūsų pirmauja? Sunku pasakyti, kartais tai būnu aš, kartais - jis. Rungtynių metu Marcusui patinka labiau žaisti centre, lygiai taip pat kaip ir man, bet nematau tame problemų, mes nuolat keičiamės pozicijomis.

Man netrukdo tai, kad kartais jis mane lenkia pagal pelnytus įvarčius. Tai mums padeda ir toliau terorizuoti varžovų gynėjus. Tikiuosi, kad tai pavyks išlaikyti visą šį sezoną", - kalbėjo A. Martialis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...