A lyga: "Panevėžys" į savo sąskaitą įsirašė antrą tašką

A lygos 8-asis turas prasidėjo Aukštaitijos sostinėje, kurioje „Panevėžys“ sužaidė lygiosiomis 1:1 su Kauno „Stumbru“ ir į savo sąskaitą įsirašė antrąjį tašką.

Rungtynes aktyviau pradėjo šeimininkai ir per pirmąsias 15 min. keletą kartų privertė rimtai padirbėti kauniečių vartininką Rodrigo Josviaki.

„Stumbro“ vartų sargas jau 3 min. atrėmė du iš eilės labai pavojingus Sebastiano Vasquezo smūgius, o trečiuoju bandymu panevėžietis tiesiog nepataikė į vartus.

13 min. R. Josviaki gelbėjo savo komandą jau po Ernesto Veliulio smūgio.

17 min. „Stumbro“ vartininkas netikėtai pasižymėjo savo komandos atakoje atlikdamas rezultatyvų perdavimą. Po R. Josviaki atlikto baudos smūgio nuo savų vartų kamuolys nuskriejo iki „Panevėžio“ baudos aikštelės, kur Nasro Boucharebas galingu smūgiu vienu lietimu pasiuntė jį į artimą vartų kampą.

Antrajame kėlinyje abi komandos rengė pavojingas atakas, kurios ilgą laiką įvarčiais nesibaigė tik dėl gero abiejų vartininkų žaidimo.

Panevėžietis Marius Suvaizdis savo ekipą gelbėjo po Antonio Belo ir N. Boucharebo smūgių, o R. Josviaki galėjo džiaugtis savo pasirodymu po Pauliaus Janušausko, Andrejus Karvackio ir Rafaelio Ledesmos smūgių.

Vis dėlto „Panevėžys“ pasiekė savo 82 min. Vienas prieš R. Josviaki išvestas E. Veliulis šį kartą svečių vartininkui šansų nepaliko ir išlygino rezultatą.

Per likusį laiką abi komandos galėjo išplėšti pergalę, bet savo progomis nepasinaudojo.

82 min. vienas prieš M. Suvaizdį išvestas Alseny Bah nepataikė į tolimą kampą, o 86 min. R. Josviaki, žaisdamas kojomis toli nuo savo vartų, padovanojo kamuolį R. Ledesmai, bet brazilas nepataikė į tuščius vartus.

92 min. paskutinę savo galimybę pasižymėti turėjo „Stumbras“. Lucaso Villelos tolimą smūgį atrėmė M. Suvaizdis, o pakartotiniu smūgiu iš gana aštraus kampo Levanas Mačarašvilis pataikė į virpstą.

Po šių rungtynių „Stumbras“ su 14 taškų liko turnyro lentelės 3 vietoje, o antrąjį tašką pelnęs „Panevėžys“ lieka aštuntas.

Turnyrinė lentelė:

<iframe frameborder="0"  scrolling="no" width="500" height="242" src="https://www.fctables.com/lithuania/a-lyga/iframe/?type=table&lang_id=2&country=127&template=148&team=&timezone=Europe/Vilnius&time=24&po=1&ma=1&wi=1&dr=1&los=1&gf=1&ga=1&gd=1&pts=1&ng=0&form=0&width=500&height=242&font=Verdana&fs=12&lh=22&bg=FFFFFF&fc=333333&logo=1&tlink=1&scfs=22&scfc=333333&scb=1&sclg=1&teamls=80&ths=1&thb=1&thba=FFFFFF&thc=000000&bc=dddddd&hob=f5f5f5&hobc=ebe7e7&lc=333333&sh=1&hfb=1&hbc=1ac929&hfc=FFFFFF"></iframe><div style="text-align:center;"></div><a href="https://www.fctables.com/lithuania/a-lyga/" rel="nofollow">

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...