A lyga ir "SMScredit.lt" bendradarbiavimą tęs jau ketvirtus metus

„Lietuvos futbolo klubų asociacijos A lyga“ prezidentas Deividas Šemberas ir „SMScredit.lt“ prekės ženklo marketingo vadovė Justina Kindurytė spaudos konferencijoje Kaune savo parašais įtvirtino jau ketvirtus metus tęsiamą bendradarbiavimą.

„SMScredit.lt“ išlieka generaliniu Lietuvos čempionato rėmėju, o lyga ir toliau vadinsis „SMScredit.lt A lyga“.

„Sutarties su „SMScredit.lt“ prekės ženklu tęstinumas yra labai reikšmingas ir svarbus norint užtikrinti reikiamą lygos funkcionavimą. Džiaugiamės, kad šis bendradarbiavimas tęsiasi jau ketvirtus metus ir kartu su savo partneriais galime dirbti Lietuvos futbolo labui“, – kalbėjo D. Šemberas.

„Visi puikiai žinome, jog futbolas pasaulyje yra sporto šaka numeris vienas. Matome didelį potencialą padidinti susidomėjimą futbolu mūsų šalyje. Kadangi vienas iš mūsų bendrovės rėmimo principų yra sveika, sportuojanti visuomenė, džiaugiamės šiuo bendradarbiavimu ir tęstinumu“, – tikino J. Kindurytė.

Naujojo „SMScredit.lt A lygos“ sezono pagrindinės vertybės puikiai atspindi ir bendrovės „SMScredit.lt“ požiūrį į sportą.

„Skaidrumas, pagarba ir pasitikėjimas yra vertybės, kuriomis vadovaujamės visoje savo veikloje. Neabejoju, šie žodžiai atsispindės ir mūsų bendradarbiavime su naujaisiais „Lietuvos futbolo klubų asociacijos A lyga“ vadovais“,  – sakė „SMScredit.lt“ marketingo vadovė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...