A. Karanka: J. Mourinho yra geresnis už P. Guardiolą

"Middlesbrough" komandą treniruojantis Aitoras Karanka tegia, kad Jose Mourinho yra geresnis strategas nei Pepas Guardiola.

Šiandien 17 valandą A. Karanka pats turės galimybę susikauti su P. Guardiolos treniruojama "Manchester City" ekipa. Strategas tris metus dirbo J. Mourinho asistentu Madrido "Real" klube, todėl tokie ispano žodžiai nenustebino.

"Mano nuomone, Jose yra geresnis už Pepą", - spaudos konferencijoje sakė A. Karanka. - Trejus metus dirbau su Mourinho ir puikiai žinau jo metodus ir charakterį. Buvo puiki patirtis dirbti su Jose, todėl apie jį pasakyti galiu daug, o apie Pepą žinau ne daug".

"Su Guardiola nesame geri draugai, nes visada buvome priešingų barikadų pusėje. Rinktinėje su juo taip pat neteko žaisti, todėl mes neturime jokių santykių. 

Žinoma, abejoti jo sugebėjimais negalima. Jis yra vienas geriausių trenerių, tačiau už jį yra dar geresnių, o vienas jų yra Jose. Ispanijoje mes taip pat dar turime Diego Simeone, Anglijoje - Pochettino, Kloppą, Conte ir Italijoje - Massimiliano Allegri", - užbaigė A. Karanka.

Kaip rodo šio sezono rezultatai, J. Mourinho turi kaip reikiant pasitempti, jei nori pasiekti P. Guardiolos lygį.