A. Herrera nelaidoja komandos šansų žengti į kitą Čempionų lygos etapą

"Manchester United" vakar UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje namuose rezultatu 0:2 nusileido "Paris Saint-Germain" ekipai ir iki minimumo sumažino savo šansus žengti į kitą turnyro etapą.

Nepaisant pralaimėjimo, "raudonųjų velnių" saugas Anderis Herrera po susitikimo teigė, kad rungtynės vyko visiškai lygiai iki pirmojo PSG įvarčio, kuris Mančesterio ekipai buvo itin skaudus.

"Manau, kad rungtynės buvo lygios iki pirmo įvarčio. Nei viena komanda negali sakyti, kad iki tol kažkuri buvo geresnė. 

Mums buvo suduotas skaudus smūgis, nes prieš tokio kalibro komandas negalima praleisti įvarčio po kampinio. Per pirmąsias maždaug 60 minučių jie nesusikūrė progų iš žaidimo. Vienintelės dvi progos buvo iš nuošalės", - po rungtynių apmaudo neslėpė A. Herrera.

"Po pirmo įvarčio PSG turėjo daugiau galimybių bėgti į greitas atakas, o jie turi žaidėjų, kurie tai daro puikiai. Varžovai galėjo savo žaidimą konstruoti nuo gynybos, kur mes juos neblogai spaudėme, o tai lėmė, kad mūsų aikštės pusėje atsivėrė erdvės, kurių nebuvo pirmoje susitikimo pusėje.

Tai yra futbolas ir mes turime pasimokyti iš šių rungtynių. Tiesiog negalima praleisti įvarčio po kampinio prieš tokio lygio komandą."

Ispanas vis tik nepraranda tikėjimo, jog jo komanda dar gali patriukšmauti Paryžiuje.

"Turime gerų pavyzdžių. Išvykoje įveikėme "Tottenham" ir "Arsenal" ekipas, kurios yra tokios pat geros, kaip ir PSG, todėl mes vyksime į Paryžių apsunkinti jiems situaciją.

Bet pirmiausia, mūsų laukia FA taurės rungtynės prieš "Chelsea" bei tolimesnė kova dėl išlikimo "Premier" lygos pirmajame ketverte", - teigė "Man Utd" saugas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...