A. Herrera neigia kaltinimus sutartomis rungtynėmis

„Manchester United“ saugas Anderis Herrera teigė esąs nekaltas, kai kartu su kitais 40 žmonių buvo apklaustas dėl rungtynių baigties režisavimo Ispanijoje.

Ispanui, devyniems jo komandos draugams „Real Zaragoza“ klube ir buvusiam šios ekipos strategui Javierui Aguirre pateikti kaltinimai prieš paskutinę 2010-11 metų sezono „La Liga“ dvikovą sumokėjus Valensijos „Levante“ futbolininkams 965 tūkstančius eurų.

Herrera, Saragosos komandai atstovavęs nuo 12 metų, savo Facebook paskyroje kategoriškai paneigė šią informaciją ir žadėjo visomis išgalėmis padėti bylos tyrime.

„Yra paminėtas 41 žmogus, tarp kurių – ir mano pavardė. Niekada neturėjau bei neturėsiu nieko bendro su manipuliavimu rungtynių rezultatu,“ – rašė „Man United“ naujokas.

„Jei kada būsiu pakviestas liudyti teisme, su malonumu dalyvausiu, nes mano sąžinė švari. Myliu futbolą ir tikiu garbingu žaidimu tiek aikštėje, tiek už jos ribų.“

„Real Zaragoza“ tuomet įveikė „Levante“ rezultatu 2-1, o dubliu pasižymėjo dabartinis Madrido „Atletico“ kapitonas Gabi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...