A. Conte: "Viskas turėjo baigtis kitaip"

Milano "Inter" antradienį pralaimėjo lemiamas UEFA Čempionų lygos grupių etapo rungtynes "Barcelona" ekipai bei baigė kovas elitiniame Europos turnyre.

Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus 1:1, o antrajame "Inter" neišnaudojo net keleto puikių progų, o pačioje mačo pabaigoje jaunasis "Barcos" talentas Ansu Fati palaidojo Italijos klubo viltis žengti tolyn.

Po rungtynių "Inter" strategas neturėjo daug priekaištų savo futbolininkams bei teigė, kad jo komanda turėjo šansų laimėti prieš "Barcą".

"Galėjome laimėti rungtynes. Sukūrėme pakankamai pavojingų epizodų, tačiau pritrūko geresnio užbaigimo.

Neturiu dėl ko skųstis, kadangi mano žaidėjai padarė viską. Mums tiesiog trūko dar vieno pelnyto įvarčio, tačiau praleidome į savo vartus ir rungtynės buvo baigtos.

Man buvo sunku stebėti Fati įvartį, kadangi jis mus galutinai pribaigė. Mes spaudėme savo varžovus bei kūrėme progas.

Labai gaila ir dėl fanų, kurie mums padėjo nuo pat rungtynių pradžios iki pabaigos. Atmosfera stadione buvo nuostabi. Viskas turėjo baigtis kitaip.

Manau, kad nusipelnėme daugiau šioje grupėje. Vis tik tai mums bus puiki patirtis. Norėjome žengti į kitą etapą, todėl visi esame nusivylę, tačiau pasakiau savo žaidėjams, kad turime ir vėl pakelti galvas į viršų", - po mačo kalbėjo A. Conte.

"Inter" sezoną po Naujųjų metų pratęs UEFA Europos lygos turnyre.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...