A. Conte: "Nesitikėjome, kad Erikseno debiutas įvyks taip greitai"

Vieną treniruotę su Milano "Inter" komanda turėjęs Christianas Eriksenas jau paliko savo žymą Italijos futbole.

Antradienį oficialiai prie "Inter" klubo prisijungęs 27-erių metų danas trečiadienį vakare debiutavo, kai "Inter" kovojo dėl patekimo į Italijos taurės pusfinalį.

C. Eriksenas po keitimo pasirodė 66-ąją minutę. Jam įžengus į aikštę, iškart krito pergalingas įvartis, kurio autoriumi tapo Nicolo Barella.

Antonio Conte po rungtynių atskleidė, kad C. Eriksenas pagal logiką neturėjo žengti į aikštę, tačiau dabartinė situacija nepaliko kito varianto.

"Negalvojome, kad Erikseno paslaugomis reikės pasinaudoti jau dabar – vakar jis su mumis turėjo tik vieną treniruotę. Visgi vidurio aikštėje mes turime tik du sveikus saugus – Vecino ir Barella", – sakė italas.

"Eriksenas turi viską, kad pagerinti mūsų komandos lygį. Tikiuosi, kad netrukus sulauksime kuo daugiau sugrįžtančių žaidėjų, nes dabar esame suvaržyti vidurio aikštėje.

Šiandien išbandėme kiek kitokią sistemą, kad kompensuotume Sensi ir Brozovičiaus netektis. Eriksenas taip pat gali žaisti skirtingose rolėse. Pažiūrėsime, kur jis bus tinkamiausias žaisti. Tą galėsime padaryti tik po kurio laiko", – pridūrė A. Conte.