A. Conte: "Dalyvavimas kitame Čempionų lygos etape yra svarbus žaidėjams"

Milano "Inter" komandos antradienį vakare laukia gyvybiškai svarbios UEFA Čempionų lygos rungtynės.

Antonio Conte kariauna paskutinėse grupės rungtynėse stoja į kovą su "Barcelona". "Inter" komandą šioje dvikovoje greičiausiai tenkins tik pergalė, nes kitame mače Dortmundo "Borussia" susitinka su Prahos "Slavia".

A. Conte tikisi sėkmingos rungtynių pabaigos, mat mano, kad tolimesnis dalyvavimas Čempionų lygoje yra itin svarbus komandai, kuri siekia sukauoti kuo didesnę patirtį.

"Tai labai svarbus momentas. Žaisime rungtynes, kuriose spręsis mūsų tolimesnis likimas Čempionų lygoje", – spaudos konferencijoje kalbėjo strategas.

"Iškart po burtų žmonės kalbėjo, kokia tai sudėtinga grupė. Būti turnyre ir kovoti dėl patekimo į aštuntfinalį iki pat paskutinės dienos yra didžiulė garbė ir pasitenkinimas. Norime tęsti kelionę šiame turnyre, žaidėjams reikia tokios patirties", – tęsė A. Conte.

Kalbėdamas apie "Barcelona" komandos pajėgumą, A. Conte teigė: "Kaip ir visada, tai yra komanda, kuri nuo pat sezono pradžios yra tarp favoričių laimėti Čempionų lygą. Kalbame apie labai stiprią komandą, kuri jau turi užsitikrinusi vietą kitame tape.

Jie žais be jokio spaudimo, todėl gali mums pridaryti nemažai problemų. Iš mūsų pusės nesikeičia niekas – turime žaisti gerai, atiduoti maksimumą ir suprasti, jog net ir to gali būti negana."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...