"1000 EF pinigų iššūkis". R.Vyšniauskas apie Vokietijos ir Čilės šansus (VIDEO)

Rusijoje vyksta Konfederacijų taurės turnyras, kuriame dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 EF pinigų iššūkyje".

TV žurnalistas kiekvieną rungtynių dieną pateiks po prognozę ir už įvykį bus statoma vienoda 100 EF pinigų suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 EF pinigų.

Dabartinė turima suma - 1155 EF pinigų (minusavus šios dienos statymą). Atspėti įvykiai 5/6.


Septintoji diena

Vokietija - Kamerūnas

"Nors afrikiečiams simpatizuoju dėl to, ką jie parodė ir kad tai - komanda, su jaunais žaidėjais ir mažai girdėtomis pavardėmis, tačiau Vokietijos ekipoje talentų yra daugiau. Manau, kad ji ir laimės", - sakė R.Vyšniauskas.

Čilė - Australija

"Čiliečiai man labai patiko kaip žaidė su vokiečiais ir su Kamerūno komanda, nerodydami geriausio futbolo. Manau, kad jie turėtų susitvarkyti ir su australais. Aišku, Okeanijos atstovai neturės ko prarasti, bandys kabintis ir ieškoti variantų. Australai negalės statyti autobuso ar kitos transporto priemonės prie savo vartų. Žinant, kokį potencialą kontratakuojant turi Čilė, manau, kad įvarčių iš jų pusės bus, kaip ir pergalė", - teigė komentatorius.

Prognozė

"Įvykis, kurį renkuosi šiandien, yra kiek rizikingas, tačiau koeficientas to vertas (2.05). Spėčiau, kad rungtynėsė tarp Čilės ir Australijos komandų bent viena komanda nepelnys įvarčio. Nos statistika yra ir kiek apgaulinga, nes australai du sykius įmušė Vokietijai, sykį - Kamerūnui, tačiau reiktų paanalizuoti, kokie tai įvarčiai - varžovų klaidos ar 11 metrų baudinys."

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras

"1000 EF pinigų iššūkio" partneriai - didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...