Patvirtintos futsal rinktinės dvikovų su Čekija datos © lff.lt nuotr.

Oficialiai patvirtintos datos, kuriomis Lietuvos nacionalinė futsal rinktinė susitiks su Čekijos ekipa kitų metų pasaulio futsal čempionato pagrindinio atrankos etapo atkrintamosiose varžybose.

Pirmąjį mačą lietuviai žais išvykoje, balandžio 14 dieną. Mačas vyks Brno mieste, o jo pradžia – 20.30 val. Lietuvos laiku.

Atsakomasis mačas po keleto dienų vyks Lietuvoje – mūsų šalyje ekipos susitiks balandžio 18 dieną Kėdainių arenoje. Mačas startuos 19 valandą, o taip pat jau oficialiai startavo ir bilietų prekyba į šias rungtynes.

Šios poros nugalėtojai pateks į elitinį atrankos etapą ir ten prisijungs prie 16 komandų, kurios jau turi vietas ten ir kitų trijų atkrintamųjų porų nugalėtojų.

Čekijos futsal rinktinė dalyvavo prieš pusantrų metų mūsų šalyje vykusiame FIFA futsal pasaulio čempionate, kur nužengė iki aštuntfinalio etapo. Tada čekai Vilniuje 2:5 pralaimėjo Ispanijos atstovams ir pasirodymą turnyre baigė galutinėje 11-oje pozicijoje.

Primename, jog vietas elitiniame atrankos etape automatiškai sau garantavo grupes laimėjusios Ispanija, Sakarvelas, Armėnija, Portugalija, Kazachstanas, Lenkija, Kroatija, Rumunija, Prancūzija, Italija, Ukraina ir Slovakija, prie jų jau garantuotai prisijungs keturios geriausios antras vietas užėmusios komandos – Azerbaidžanas, Suomija, Serbija ir Slovėnija.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...