J. Rothenas: PSG pasielgtų kvailai, išlaikydama L. Messi © Reuters nuotr.

Buvęs Paryžiaus „Saint Germain“ ir Prancūzijos rinktinės krašto puolėjas Jerome'as Rothenas ragina „Ligue 1“ klubą nepadaryti didelės klaidos.

Anot prancūzo, PSG privalo nutraukti derybas su pasaulio čempionu Lioneliu Messi dėl naujos sutarties pasirašymo ir vasarą leisti veteranui išvykti į kitą komandą.

„Klubas pasielgtų kvailai, jei išlaikytų puolėją. Vadovauti vienoje ekipoje L. Messi, Neymarui ir Kylianui Mbappe – itin sudėtinga užduotis.

Galų gale, reikia atsižvelgti ir mokamus atlyginimus. Kaip jau matėme anksčiau, PSG nesugeba susidoroti su Sąžiningo žaidimo taisyklėmis, nes jų nustatytos algos yra gerokai šovusius į viršų.

Taigi, jei nebeliks L. Messi kontrakto, bus galimybė sureguliuoti užmokestį žaidėjams. Tuomet bus galima samdyti naujokus ir taip stiprinti sudėtį.

Apskritai, aš nesuprantu, kodėl L. Messi gali norėti tęsti šį nuotykį. Jis nesistengia klubo vesti į priekį, niekada nedėkoja fanams ir nuleidęs galvą nužingsniuoja į rūbinę. Kai puolėjas įmuša įvartį, sirgaliai skanduoja jo vardą, tačiau žaidėjas niekada jiems neatsilygina tuo pačiu. Jis tiesiog nenori šiam projektui skirti daugiau pastangų.

Būtent todėl manau, kad geriausia išeitis būtų su juo atsisveikinti“, – tikino J. Rothenas.