Žingsnis link titulo: "Man City" palaužė "Everton" futbolininkus (VIDEO) © Eurofootball.lt
Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistas centrinis XXXVII-ojo turo susitikimas.

Pagrindiniai pretendentai laimėti titulą "Manchester City" futbolininkai keliavo į Liverpulio "Goodison Park" stadioną, kuriame susitiko su "Everton" klubu.

Vienas svarbiausių sezono mačų prasidėjo įspūdingu "Everton" saugo Rosso Barkley įvarčiu į Joe Harto vartus.

Tačiau netrukus svečiai atsitiesė: Sergio Aguero rezultatą išlygino. Tiesa, argentinietis patyrė traumą ir netrukus po įvarčio buvo priverstas palikti aikštę. Jį pakeitė saugas Fernandinho.

Prieš pat pertrauką "Man City" sirgaliai triumfavo: 43-ąją mačo minutę galva po Jameso Milnerio perdavimo pasižymėjo Edinas Džeko.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje Manuelio Pellegrini auklėtiniai savo pranašumą sutvirtino. Po Samiro Nasri perdavimo dar kartą pasižymėjo E.Džeko.

Viltį tiek "Everton", tiek "Liverpool" sirgaliams suteikė 65-ąją minutę pelnytas Romelu Lukaku įvartis.

Nepaisant jo, "Manchester City" likusį laiką sėkmingai gynėsi bei kontratakavo, todėl jiems pavyko išsaugoti teigiamą rezultatą ir įsirašyti svarbius taškus į savo sąskaitą.

Kovoje dėl "Premier" lygos titulo "Man City" dar turės žaisti su "Aston Villa" ir "West Ham" klubais. Pagrindinių konkurentų "Liverpool" laukia išvyka į Londoną ir dvikova su "Crystal Palace" bei susitikimas su "Newcastle United" ekipa.

Tuo tarpu "Everton" klubas po šio pralaimėjimo prarado teorinius šansus užimti ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą, garantuojančią vietą UEFA Čempionų lygoje. Šią vietą užsitikrino Londono "Arsenal" futbolininkai.

Rezultatai / Lentelė / Video: