J.Mourinho: "Atletico" vartininkas padarė neįmanomą dalyką" © Eurofootball.lt
Jokių pykčių ar aštrių pasisakymų – Jose Mourinho kiek neįprastai reagavo į Londono „Chelsea“ iškritimą iš Čempionų lygos. Trečiadienį elitinės lygos pusfinalio atsakomosiose rungtynėse „Chelsea“ 1:3 pralaimėjo Madrido „Atletico“ komandai, kuri finale kovos su Madrido „Real“, rašo BBC.

„Atletico“ vartininkas padarė neįmanomą dalyką, kai atlaikė J.Terry smūgį galva, o tada baudinys nužudė mus. Po šių epizodų aikštėje buvo tik viena komanda, kuri jautėsi pakylėta“, - sakė J.Mourinho.

Pagyrų sulaukęs Th.Courtois – Londono „Chelsea“ klubo futbolininkas, kuris išnuomotas „Atletico“ komanda.

„Negaliu būti kritiškas žaidėjams, kurie nuo pirmosios dienos atiduoda viską. Aš didžiuojuosi jais, nes turėjome traumų, diskvalifikacijų, žaidėjų, kurie negalėjo žaisti Čempionų lygoje, - sakė strategas. - Faktas, kad nusivyliau, nes pralaimėjome atsakomąjį mačą ir tai padarėme namuose, bet didžiuojuosi jais. Mums buvo viskas įmanoma. „Atletico“ žaidė brandžiai ir profesionaliai, tad valdė situaciją. Tai nuostabi komanda.“

„Kitas sezonas bus geresnis. Toks mūsų tikslas. Mūsų jauni žaidėjai bus geresni. Tikiuosi, kad turėsime dar kelis futbolininkus, kurie leis patobulėti“, - sakė J.Mourinho.